Traian Băsescu o critică dur pe Dana Budeanu: “O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului”

Traian Băsescu și-a spus părerea despre Dana Budeanu fără nicio reținere. Candidatul PMP pentru Capitală a vorbit în

cadrul unui interviu despre implicarea Danei Budeanu în campania electorală pentru locale, arătându-se dezgustat de vedetă, care în opinia lui este „o femeie fără cultură”.

Fostul președinte a fost întrebat ce părere are despre implicarea Danei Budeanu în campania pentru Gabriela Firea și a oferit un răspuns fără perdea. Pentru el, creatoarea de modă este „o ridicolă”.

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a

intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie.

Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a afirmat acesta.

În ultima perioadă, Dana Budeanu a fost prezentă în cadrul mai multor emisiuni de la Antena 3, unde a adus numeroase acuzaţii vizavi

de candidatul sprijinit de USR-PLUS-PNL Nicuşor Dan. La aceleași emisiuni, Budeanu a declarat că o susține pe Gabriela Firea la alegerile locale.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi.

Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”, a subliniat Budeanu.

DISTRIBUIE PE: