Tragedie în Vrancea. Marius, un băiat de 6 ani, a fost ucis cu sânge rece și aruncat în lac. Cine este criminalul

Cum a fost comisă crima

Ancheta dezvăluie faptul că crima ar fi fost comisă în ziua de 22 martie, data în care Marius a plecat de acasă – ca să se întâlnească cu viitorul lui călău, au descoperit procurorii.

Potrivit declarațiilor suspectului, cei doi erau prieteni de aproximativ un an, iar în ziua fatidică s-au întâlnit și au plecat împreună către Oreavu.

Odată ajunși la lac, Marius i-a cerut prietenului său telefonul. Aparatul s-ar fi blocat la un moment, iar acest lucru s-ar fi scos din minți pe copil, care s-ar fi luat la trântă cu adolescentul de 15 ani.

A izbucnit o ceartă, iar suspectul ar fi început să îl lovească pe Marius cu pumnii și picioarele, în timp ce aruncau cu pietre unul în celălalt.

Una dintre pietre l-ar fi lovit pe cel mic în cap, iar, după mai multe alte lovituri, adolescentul l-ar fi împins pe Marius în apă. Băiatul a căzut și s-a înecat.

„A fost dispusă reţinerea minorului pentru 24 de ore, urmând să fie propus pentru arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. sursa:spynews

DISTRIBUIE PE: