Tragedie în Sibiu! Patru copii au rămas fără mame, după ce acestea au fost victimele unei nenorociri

Tragedie pentru două familii din Slimnic, Sibiu. Două mame, de 22 şi 43 de ani, au murit marţi seară, după ce au fost victimele unui accident şocant.

Cele două femeie, fiecare mamă a doi copii, au murit după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste ele,

pe drumul dintre Mândra şi Slimnic. Mai multe echipaje de ambulanţă au ajuns la faţa locului.

Raluca avea 22 de ani şi acasă o aşteptau o fetiţă şi un băieţel de câteva luni. Aceasta s-a stins din viaţă la spital. Soţul ei era cel care conducea tractor şi a fost rănit uşor.

Elena, în vârstă de 43 de ani, avea acasă o fată şi un băiat de aproximativ 12 ani. Ea a murit pe loc, fiind prinsă sub remorca încărcată cu cartofi.

“Pacienta a ajuns în stare foarte gravă, cu numeroase traumatisme severe- ruptură de splină, fracturi costale, traumatism toracic și abdominal, pneumotorax (sânge în plămâni).

A făcut stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al spitalului Județean despre Raluca, tânăra de 22 de ani, pentru oradesibiu.ro.

Ancheta a scos la iveală faptul că tractorul avea trei remorci încărcate cu cartofi. La un moment dat,

în timp ce cobora un deal, prima remorcă s-a desprins, iar braţul cu care era legată a ajuns într-una din roţie tractorului, răsturnându-l. Ulterior, şi remorca, în care erau cele două femei şi o fată de 14 ani, s-a răsturnat. sursa:spynews