Tragedie În Familia Lui Adrian Enache. A Murit Subit: “Plângea În Culise”

Celebrul cântăreț Adrian Enache trece prin clipe de groază! Este doliu în familia marelui artist, după ce tatăl său s-a stins din viață! Anunțul trist a fost făcut chiar de către colega sa de breaslă, Mirela Vaida, printr-un mesaj pe rețelele de socializare. Bărbatul este devastat, nu și-a putut stăpâni lacrimile în văzul tuturor!

Doliu în familia lui Adrian Enache

Este doliu în familia lui Adrian Enache, după ce tatăl său a plecat subit din această lume. Bărbatul s-a stins din viață chiar înainte ca marele artist să urce pe scenă, ceea ce i-a sfâșiat inima. Cu toate acestea, și-a susținut momentele, dovedind că are un mare respect pentru fanii săi și își iubește meseria.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către colega sa de breaslă, Mirela Vaida, cu care a avut spectacol în ziua în care s-a produs tragedia. De la celebra prezentatoare TV aflăm că Adrian se afla chiar la Teatrul Constantin Tănase când a primit vestea, cu puțin timp înainte să urce pe scenă.

Deși anunțul l-a distrus sufletește, din respect pentru fanii săi, artistul nu a anulat reprezentația și a făcut spectacol, ca de fiecare dată, deși în pauzele dintre momente plângea. Mirela Vaida a subliniat faptul că Enache este de-a dreptul un artist, care își respectă meseria și fanii chiar și în momentele critice din viață.

„Vedeți voi, nici nu știu să mă exprim acum. Am avut spectacol în această seară, la Teatrul Constantin Tănase, alături de Adrian Enache. Lui Adi i-a murit tatăl înainte de spectacol… iar Adi a fost impecabil.. a cântat, a jucat… iar între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist … să poți juca momentele astea grele..”, a scris Mirela Vaida pe rețele de socializare.

DISTRIBUIE PE: