Tragedie în București: Doi bătrâni au căzut de la etajul șapte al unui bloc

Scene șocante au avut loc, în urmă cu puțin timp, în București. Doi bătrâni au căzut de la etajul șapte al imobilului în care locuiau. Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Dinu Vintilă, din sectorul 2 al Capitalei.

Cei care au dat alarma au fost vecinii. Oamenii au auzit o bubuitură puternică și au ieșit la geam să vadă ce s-a întâmplat. Așa au constatat că cei doi vecini ai lor, soț și soție, zac inconștienți pe carosabil. Oamenii au sunat la 112.

Ce au transmis autoritățile

La fața locului au ajuns medicii de la ambulanța SABIF, dar și un voluntar al programului „Exista un Erou în fiecare dintre voi”. Din păcate, nu au mai început manevrele de resuscitare pentru că bătrânii au decedat pe loc în urma impactului.

În acest moment au sosit la fața locului criminaliștii și legiștii. Oamenii legii încearcă să caute probe care să-i facă să înțeleagă ce anume s-a întâmplat.

Martorii de la fața locului, dar și vecinii, povestesc că cei doi soți de peste 90 de ani erau oameni liniștiți. O femeie avea grijă de ei și le făcea mâncare și curățenie. Cei doi locuiau într-un apartament situat la etajul 3, dar potrivit vecinilor aceștia ar fi urcat la etajul 7, au mers în ghena blocului și s-ar fi aruncat de acolo.

Ancheta este abia la început, iar în acest moment polițiștii ar merge pe două piste: fie ar fi vorba despre o sinucidere, fie cei doi soți ar fi alunecat și ar fi căzut din greșeală. Trupurile lor vor fi transportate la INML pentru necropsie, imediat ce se finalizează ancheta la fața locului.

DISTRIBUIE PE: