Tragedie fără margini! S-a stins la doar 26 de ani iar fetița ei e în stare gravă la spital

Tragedie fără margini, într-o localitate din Buzău. La o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, o tânără de 26 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar fetiţa ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soţul tinerei, plecat după nuntă în Franţa, la muncă.

După ce a văzut că nu-i răspunde soţia la telefon toată dimineaţa iar pe camerele de supraveghere nu-i nicio mişcare, bărbatul şi-a îndemnat nişte vecini să spargă uşa pentru a vedea ce se întâmplă cu familia lui.

Temerile lui Florentin au fost confirmate câteva clipe mai târziu.

Soţia lui, Laura, era întinsă în pat, fără suflare, iar fetiţa încă mişca. Victimele au fost scoase din încăperea inundată de fum şi aduse în curte.

Între timp, localnicii au sunat după ambulanţă. Aceştia nu au putut face nimic în cauza femeii în vârstă de 26 de ani.

Salvatorii au preluat fetiţa de 7 ani şi au transportat-o la Spitalul de Urgenţă Buzău. Laura Lemnaru a murit din cauza monoxidului de carbon şi a fumului de la sobă. În cazul ei, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, din păcate.

”Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU. Din păcate, mama fetiţei nu a putut fi resuscitată. Copilul a fost internat la pediatria spitalului judeţean”, spune medicul Adrian Zoican.

Vestea a produs jale mare printre sătenii din Călţuna, care în urmă cu doar o lună erau martori la cel mai frumos moment al vieţii de cuplu al soţilor Laura şi Florentin, din ultimii şapte ani de când au devenit părinţi.

Au muncit mult în străinătate, şi-au construit o casă frumoasă şi viaţa părea că le surâde. O problemă apărută la soba nouă, pusă în funcţiune cu două săptămâni în urmă, a pus capăt unui capitol din viaţa soţilor Lemnaru, scrie adevarul.ro

DISTRIBUIE PE: