Toni Iuruc a facut anuntul: “Am hotarat”.

Simona Halep, dubla castigatoare de Grand Slam, si sotul ei, Toni Iuruc, au decis sa divorteze dupa mai putin de un an de casnicie.

Simona Halep si Toni Iuruc divorteaza: „Am hotarat de comun acord sa ne despartim”

Simona Halep si sotul ei, Toni Iuruc, au decis sa divorteze dupa mai putin de un an de casnicie. Desi in prima faza a negat informatia, milionarul Toni Iuruc a recunoscut ca cei doi se despart. “Am hotarat de comun acord cu Simona sa ne despartim. Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii in cel mai civilizat mod cu putinta. Multumesc de intelegere!” a declarat Toni Iuruc, in exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Halep si Toni Iuruc s-au casatorit in 2021, dupa doi ani de relatie, la data 15 septembrie, intr-o zi de miercuri, respectand traditiile machedonesti. Casatoria religioasa si petrecerea de dupa erau programate sa aiba loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

”In noiembrie, facem nunta la Sinaia. Speram sa fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau sa vorbesc mai mult. Este viata noastra privata. Daca vreti sa discutati de tenis, va rog s-o intrebati pe Simona. Ea se ocupa de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, spunea atunci Toni Iuruc

DISTRIBUIE PE: