Toata lumea stie ce sotie frumoasa are Mihai Petre, dar sa vezi cum arata sora lui

Sora mai mica a juratului de la “Romanii au Talent” s-a casatorit in urma cu putin timp. Mihai Petre si sotia sa, Elwira, le-au fost aproape tinerilor casatoriti in aceasta zi speciala.

Alina Petre, dansatoare de performanta, la fel ca si fratele sau, si-a unit destinul cu partenerul sau de viata si de scena, Paolo Campigotto, la Catedrala “Sfantul Iosif” din Bucuresti. “La nunta surorii mele iubite, impreuna cu iubita sotie”, a anuntat Mihai Petre in mediul online.

mihai petre2

“Casa de piatra tinerilor casatoriti!”, “Niste frumosi”, “Petrecere frumoasa”, “Sunteti tare frumosi”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor, care s-au grabit sa felicite fericitul cuplu, dar si pe Mihai Petre.

mihai petre5

Sora lui Mihai Petre a fost fermecatoare in rochia de mireasa, aratand fara repros. Mihai Petre este un cunoscut dansator si coregraf din tara noastra. Acesta a devenit tatic pentru a doua oara in luna august a anului 2018. Sotia sa, Elwira, a adus pe lume o fetita care a primit numele Ariana. Cei doi mai au un copil, tot o fetita, care se numeste Catinca.

DISTRIBUIE PE: