Rețetă explicată pas cu pas, cu imagini – Rețetă simplă și rapidă, gata în 20 minute – Nimeni nu refuză încă o porție – Tiramisu de casă
Ingrediente necesare:
- 250 ml cafea
- 4 ouă
- 100 g zahăr
- 500 g mascarpone
- 200 g pișcoturi
- Pudră de cacao
Mod de preparare:
Începem prin a separa albușurile de gălbenușuri. Mixăm albușurile spumă tare.
Separat, amestecăm gălbenușurile cu zahărul până obținem o compoziție deschisă la culoare.
Încorporăm mascarpone după care încorporăm și spuma de albușuri.
Asamblare: un strat subțire de cremă, pișcoturi trecute prin cafea, cremă, pudră de cacao.
Repetăm straturile până se termină ingredientele.
Acoperim tava cu folie alimentară și dăm prăjitura la frigider pentru 2 ore. Decorăm cu pudră de cacao.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
DISTRIBUIE PE: