Ți-o mai amintești pe Mariana Moculescu, fosta sotie a lui Horia? Ce s-a ales de ea acum. Chiar ea a recunoscut tot

Mariana Moculescu a plecat din România în urmă cu doi ani și nimeni nu mai știa nimic de ea. Astăzi, Mariana Moculescu, locuiește în Italia, alături de viitorul soț.

Mariana Moculescu susține sus și tare că vrea să se mărite cu italianul care i-a furat inima. Asta în ciuda faptului că bărbatul a fost violent în mai multe rânduri. Ba chiar mai mult, ea a mărturisit că a și bătut-o. Nu l-a reclamat la poliție și i-a găsit diverse pretexte pentru atitudinea lui.

Bărbatul de care e îndrăgostită Mariana Moculescu trece printr-un divorț

”El acum un an i-a spus Nidiei că vrea să se căsătorească cu mine, însă aşteaptă să se termine procesul cu soţia lui. Ar vrea să facă o nuntă frumoasă, are şi potenţial financiar, are o casă cu piscină şi ar vrea să o facă acolo”, a povestit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu este fosta soție a cunoscutului compozitor Horia Moculescu. Femeia a devenit cunoscută mai ales datorită scandalurilor ce implicau diverși bărbați. Nu de puține ori a ajuns la televizor pentru a-și striga supărările. În urmă cu șase ani, ea a părăsit România și s-a mutat în Italia. Pentru o scurtă perioadă de timp, a revenit în țară în 2018. Atunci, s-a împăcat cu Cristi Marin, unul dintre bărbații cu care ajunsese, de la amor, la cuțite.

După ce s-a despărțit iar de Cristi Marin, Moculescu a revenit în brațele italianului. Astăzi, susține chiar că a făcut nuntă cu el! Cu toate astea, e decisă să nu renunțe la numele Moculescu.

Italianul Massimiliano a fost întotdeauna presărată cu certuri și împăcări. Cu toate acestea, Mariana Moculescu s-a măritat recent cu acesta, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe pagina de Facebook. Nici fostul ei iubit, Cristi Marin, nu a rămas indiferent și a publicat un mesaj dur pentru aceasta.

“Acesta este actul de vânzare-cumpărare, pardon, de căsătorie dintre Moculeasca şi italian. Acum ea este proprietatea acestuia. O păcăleşte ca să nu mai poată părăsi căminul conjugal şi vin carabinierii după ea. P.S: Puşcărie uşoară la domiciliu!”, a scris Cristi Marin pe reţelele de socializare.

DISTRIBUIE PE: