Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali se marita azi cu alesul inimii ei! Primele imagini! Nunta a costat o avere, insa Becali nu se uita la bani atunci cand vine vorba de fericirea fiicei sale

Emotii mari pentru Teodora, fiica lui Gigi Becali, care va spune „DA” in cea mai importata zi a vietii sale.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei! Este sarbatoare mare in familia Becali, fiindca Teodora si Mihai Mincu, un tanar afacerist, au decis sa-si lege destinele.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei

Cei doi indragostiti au vrut ca totul sa se desfasoare intr-un cadru intim, departe de restul lumii. Mihai Mincu si fiica lui George Becali vor spune cel mai important „Da” din viata lor in fata ofiterului de stare civila in cadrul unei ceremonii organizate intr-un renumit hotel din Bucuresti.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei (12)

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei!

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei!

Teodora a fost extrem de emotionata, ca orice mireasa, iar asta s-a citit pe chipul ei. A fost imbracata intr-o rochie alba, pe corp, iar Mihai Mincu s-a lasat inspirat de tinutele purtate de socrul sau, alegand intr-un costum mov-pruna cu redingota si camasa alba.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei (4)

Totul a inceput in jurul orei 14.30, cand fiica lui Gigi Becali a plecat din locuinta din Pipera si s-a indreptat catre Dobroesti, unde locuieste Mihai Mincu.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei (5)

Astfel ca lucrurile s-au desfasurat putin neobisnuit fiindca mireasa a fost cea care l-a luat pe ginerica de acasa, si nu invers, cum este traditia.

In jurul orei 15.30, Teodora si Mihai Mincu, insotiti de parintii acestuia s-au indreptat catre luxosul hotel din Capitala, unde are loc cununia civila.

Teodora Becali se marita azi cu alesul inimii ei (18)

Cu doar cateva minute in urma, la hotel si-a facut aparitia si multimilionarul din Pipera, alaturi de sotia, mama si cealalta fiica.

Se pare ca Gigi Becali a fost nevoit sa plateasca 20.000 de euro unui cuplu care inchiriase trupa pe care el o dorea la nunta fiicei sale, fiind vorba despre o trupa de muzica machedoneasca.

DISTRIBUIE PE: