Tanti Elisabeta, bătrâna din Timiş cu pensie de 27 de lei: „Nu mă crede nimeni”

Elisabeta Vasiloni este o batranica de 82 de ani si e de loc din comuna Bucovat, judetul Timis. Femeia a muncit o viata la CAP, iar acum are o pensie de doar 27 de lei, doar ca nu o crede nimeni.

Ca sa poata supravietui, batrana inca munceste in gradina si merge sa isi vanda produsele in piata din Deva.

Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugaminte

27 de lei. Aceasta este pensia pe care o are Elisabeta Vasiloni, o batranica din judetul Timis. Ca sa supravietuiasca, femeia munceste in gradina, la 82 de ani.

Batrana spune ca nimeni nu a crezut ca are 27 de lei pensie, asa ca a adus cuponul de pensii, sa arate tuturor ca spune adevarul.

In plus, Elisabeta Vasiloni are o propunere pentru domnii cu pensii speciale. Sa vada cum e sa traiesti cu o pensie de 27 de lei pe luna. Daca nu ar fi avut gradina, femeia cu siguranta ar fi avut o soarta crunta, relateaza stiriactuale.net.

CITESTE SI:  Andra si fetita sa, Eva, canta impreuna. Uite ce voce are cea mica!

Batrana vinde legume in piata, dar vanzarile merg prost si chiria e foarte scumpa

Tanti Elisabeta marturiseste ca vanzarile merg greu, iar masa de inchiriat in piata e scumpa, insa daca ar renunta sa se mai zbata in acest fel, ce ar putea face cu o pensie de 27 de lei?

Batrana nu vrea sa se gandeasca ce o sa faca, daca, Doamne fereste, nu ar mai putea sa lucreze pamanul si ar trebui sa se intretina din pensie. Totusi, are o varsta la care pensia ar trebui sa ii asigure cel putin un trai decent, nu sa se gandeasca cu teama cum traieste cu 27 de lei pe luna.

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
CITESTE SI:  Ce mancau romanii pe vremea lui Ceausescu: o jumatate de paine pe zi, un litru de ulei, un kilogram de zahar pe luna