Tanti Elisabeta, bătrâna din Timiş cu pensie de 27 de lei: „Nu mă crede nimeni”

Elisabeta Vasiloni este o batranica de 82 de ani si e de loc din comuna Bucovat, judetul Timis. Femeia a muncit o viata la CAP, iar acum are o pensie de doar 27 de lei, doar ca nu o crede nimeni.

Ca sa poata supravietui, batrana inca munceste in gradina si merge sa isi vanda produsele in piata din Deva.

Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugaminte

27 de lei. Aceasta este pensia pe care o are Elisabeta Vasiloni, o batranica din judetul Timis. Ca sa supravietuiasca, femeia munceste in gradina, la 82 de ani.

Batrana spune ca nimeni nu a crezut ca are 27 de lei pensie, asa ca a adus cuponul de pensii, sa arate tuturor ca spune adevarul.

In plus, Elisabeta Vasiloni are o propunere pentru domnii cu pensii speciale. Sa vada cum e sa traiesti cu o pensie de 27 de lei pe luna. Daca nu ar fi avut gradina, femeia cu siguranta ar fi avut o soarta crunta, relateaza stiriactuale.net.

Batrana vinde legume in piata, dar vanzarile merg prost si chiria e foarte scumpa

Tanti Elisabeta marturiseste ca vanzarile merg greu, iar masa de inchiriat in piata e scumpa, insa daca ar renunta sa se mai zbata in acest fel, ce ar putea face cu o pensie de 27 de lei?

Batrana nu vrea sa se gandeasca ce o sa faca, daca, Doamne fereste, nu ar mai putea sa lucreze pamanul si ar trebui sa se intretina din pensie. Totusi, are o varsta la care pensia ar trebui sa ii asigure cel putin un trai decent, nu sa se gandeasca cu teama cum traieste cu 27 de lei pe luna.

DISTRIBUIE PE: