Tânărul și-a bătut joc de ea de față cu toată lume

Totul s-a petrecut în Maramureș, aici, într-o sală de clasă ca atâtea altele din România, o elevă a fost grav umilită de către un coleg, însă niciun alt coleg nu a ridicat vreun deget pentru a-i lua apărarea.

Imaginile care urmează sunt greu de privit și greu de înțeles, mai ales după ce aflați că eleva cu pricina era deja încadrată la consiliere psiholoigcă pentru un episod mai vechi, lucru despre care colegii ei știau.

În imagini apare o fată pusă de un băiat să îi șteargă adidașii, iar ea se conformează, umil, probabil obișnuită, fără să ia în seamă râsetele întregii clase. Pentru ca umilința să fie și mai mare, băiatul își pune piciorul în poala fetei, murdărindu-i hainele.

Persoana care a publicat imaginile pe internet susține că a trimis clipul și la Inspectoratul Școlar Mureș: „Am sesizat Inspectoratul Școlar Maramureș cu privire la acest clip. O elevă este umilită de un coleg. Fata are probleme psihice, din ce mi s-a spus. Elevii au drepturi, dar și obligații. Este șocant și dezamăgitor în ce hal a ajuns învățământul românesc și cum este folosit de anumiți elevi”, a precizat băiatul.

Potrivit Ispectoratului Şcolar Judeţean, cei doi sunt colegi şi învaţă la Colegiul Transilvania. S-a demarat o anchetă. Iată imaginile:Player video


DISTRIBUIE PE: