Tânărul dispărut în Munții Bucegi, găsit mort după mai mult de o lună. Cum a fost descoperit cadavrul

Salvamontiştii din staţiunea prahoveană Buşteni au găsit, duminică, trupul unui tânăr dispărut în urmă cu aproape o lună şi jumătate în Masivul Bucegi.

Tânărul a urcat pe munte, şi-a lăsat bicicleta la cabana Caraiman şi a plecat mai departe, însă nu a revenit.

Acţiunea de duminică a fost organizată după ce ploile au adus la vale rucsacul băiatului.

Cincisprezece salvatori din cadrul echipelor Salvamont din judeţul Prahova au organizat duminică o nouă acţiune de căutare a unui tânăr dispărut în data de 27 iulie în Munţii Bucegi.

Acţiunea de duminică a fost organizată după ce ploile au adus la vale un rucsac în care se aflau, printre altele, cartea de identitate a tânărului şi unele obiecte ale personale ale acestuia care au

fost recunoscute de către familie. După câteva ore de căutări, trupul băiatului a fost descoperit în porţiunea superioară a Văii Jepilor, au declarat reprezentanţi ai Salvamont Buşteni pentru News.ro.  scrie stirileprotv.ro

Conform salvamontiştilor, tânărul, care era din judeţul Dâmboviţa, şi-a abandonat într-o noapte bicicleta pe Valea Caraimanului, in apropiere de cabana din zonă şi de atunci nimeni nu l-a mai văzut.

„Familia a anunţat dispariţia lui după aproape două săptămâni de când salvamontiştii din Buşteni au descoperit bicicleta. Aceştia au făcut căutări încă de atunci în speranţa ca-l vor găsi pe proprietar in viaţă”, transmiteau salvatorii montani.

Salvamontiştii ne sfătuiesc să ne pregătim riguros expediţiile pe munte şi să nu ne abatem niciodată de la traseul marcat.

DISTRIBUIE PE: