Tânăr român de 26 de ani cade din picioare și moare pe câmp, în Italia. Băiatul plecase să muncească pentru o viață mai bună

Tragedie pentru un român de 26 de ani vineri, 5 iulie  2019, în localitatea italiană Serino din provincia Avellino, unde tânărul, muncitor  în agricultură a murit după ce s-a simțit rău la muncă, pe câmp, a transmis publicația italiana Il Quotidiano.

Iulian Ștefan Obreja avea numai 26 de ani și venise în Italia pentru a lucra alături de tatăl său în agricultură, care era stabilit aici deja de mai mulți ani.

În după-amiaza zilei de joi, când Iulian și tatăl său se aflau la muncă pe un câmp agricol din Serino, tânărul nostru conațional a început brusc să se simt rău, suferind probabil un stop cardio-respirator și a picat la pământ sub ochii tatălui său.

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Iulian și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță care l-a transportat la spitalul Moscati din Avelinno. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital.

Având în vedere că Iulian avea numai 26 de ani iar decesul a fost cauzat după ce a căzut din picioare la muncă, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie.

Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.

DISTRIBUIE PE: