Tânăr român de 26 de ani cade din picioare și moare pe câmp, în Italia. Băiatul plecase să muncească pentru o viață mai bună

Tragedie pentru un român de 26 de ani vineri, 5 iulie  2019, în localitatea italiană Serino din provincia Avellino, unde tânărul, muncitor  în agricultură a murit după ce s-a simțit rău la muncă, pe câmp, a transmis publicația italiana Il Quotidiano.

Iulian Ștefan Obreja avea numai 26 de ani și venise în Italia pentru a lucra alături de tatăl său în agricultură, care era stabilit aici deja de mai mulți ani.

În după-amiaza zilei de joi, când Iulian și tatăl său se aflau la muncă pe un câmp agricol din Serino, tânărul nostru conațional a început brusc să se simt rău, suferind probabil un stop cardio-respirator și a picat la pământ sub ochii tatălui său.

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Iulian și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță care l-a transportat la spitalul Moscati din Avelinno. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital.

Având în vedere că Iulian avea numai 26 de ani iar decesul a fost cauzat după ce a căzut din picioare la muncă, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie.

Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.