Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Actrița a fost luată de acasă cu Ambulanța

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Marea actriță a teatrului și filmului românesc este în aceste momente sub supravegherea doctorilor de la Spitalul Elias din Capitală.

Tamara Buciuceanu Botez, la Spitalul Elias

Informația nu a fost confirmată și nici infirmată de medicii de la unitatea spitalicească, la solicitarea dcmedical.ro. „Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul de la Elias, Mugur Ardelean.

Marea actriță a teatrului și filmului românesc s-a retras de pe scenă în urmă cu câțiva ani din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În urmă cu 3 ani de zile, aceasta declarase într-un interviu că preferă să își vadă de bătrânețe, plus că starea de sănătate nu îi permite să mai joace în producții.

Tamara, în filmul „Primăvara bobocilor”. Sursa foto: TVR

O actriță emblematică

„Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, a declarat Tamara Buciuceanu Botez acum ceva timp, scrie antena3.ro.

DISTRIBUIE PE: