Surorile Gabor se lăfăie în lux, în timp ce tatăl lor se zbate în sărăcie. Ce a spus despre Monica şi Ramona

Momente tensionate în familia Gabor! Tatăl surorilor Monica şi Ramona este într-o situație critică. În timp ce fetele lui se răsfaţă în lux, acesta a fost executat silit din cauza datoriilor.

Tatăl surorilor Gabor a ajuns într-o situație disperată! Deși fiicele lui, Monica și Ramona, trăiesc pe picior mare, una în America, iar cealaltă în Dubai, părintele lor abia dacă se mai descurcă cu banii și trăiește în sărăcie.

De ani buni, Emil Gabor s-a mutat la Bacău de la București și are mari probleme de sănătate. El mărturisea, cu tristețe, că a ajuns să trăiască singur la bătrânețe, deși are trei fiice. Mai mult de atât, fostul socru al lui Irinel

Columbeanu a fost și executat silit din cauza datoriilor și a ajuns să-și ducă traiul într-o garsonieră mică.

Emil Gabor are datorii de 9.000 de euro și apărea ca debitor într-un dosar de încuviințare executare silită, înregistrat la Judecătoria Bacău pe 19 iulie 2018.

În 2019, bărbatul mărturisea, într-un interviu pentru Ciao!, că două dintre fetele lui, Monica și Ramona, îl ajută cu bani. În plus, acesta spunea că îi este foarte dor de ele și că vin foarte rar în țară.

“Ei… când pot și ele. Dar, ce, sunt obligate? Doar nu sunt înfiatul lor. Eu am muncit la viața mea, am o pensie… ca în România”, spunea Emil Gabor.

DISTRIBUIE PE: