„Surioara mea, stiu ca nu ai murit…” Surioara Mădălinei Părja, mesaj devastator! Ce s-a intamplat ieri. Ti se face piele de gaina:

În urmă cu aproape patru luni, Mădălina Părja și-a pierdut viața, alături de alte trei fete, în cumplitul accident de tren de la Jibou.

Zilele trecute, Mădălina ar fi împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani, dar în loc să i se ureze „La mulți ani”, familia și prietenii i-au aprins o lumânare, în semn de prețuire.

Zilele trecute, Mădălina Părja, una din victimele accidentului din Jibou ar fi împlinit 21 de ani. Sora ei mai mică, Adelina, a postat pe Facebook un mesaj care îți va umple ochii de lacrimi, alături de câteva baloane care formau porecla ei și un buchet imens de flori.

„ Astăzi ești un înger care înfrumusețează cerul, astăzi te uiți la noi de acolo de sus fără a spune un cuvânt ! 😢Astăzi trebuia să fie despre tine, omul care nu a greșit nimănui cu nimic, care a fost mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de ce s-a întâmplat !

Te port în suflet ca o icoană sfântă și îmi lipsești atât de mult, dar mai ales astăzi, când trebuia să îți spunem cu toții “La mulți ani !”, putem doar să mergem să îți punem o lumânare ! 😓

Am fost mereu nedespărtite și cu siguranță și în aceste momente sărbătoream împlinirea a 21 de ani frumoși și sănătosi, dar planurile lui Dumnezeu au fost altele !

Ai plecat mult prea devreme de langă noi, dar locul tău nu îl va ocupa nimeni niciodată și mai ales amintirea ta va rămane mereu vie în inimile noastre !

În fiecare seară mă întâlnesc cu tine prin rugăciune și aș vrea să îți spun câte s-au întâmplat și câte au mai fost de când ai plecat, dar niciodată nu îmi răspunzi !😥

Surioara mea, știu că nu ai murit și ne vezi de acolo de sus, așa că mă rog la Dumnezeu să ne întărească și mă gândesc că măcar ție ți-e bine !

Te vom purta mereu în sufletele noastre, în inima noastră și în tot cugetul nostru, Pala a noastră !

Dumnezeu să rânduiască odihna ta veșnică și să te ierte, inimă mea !” au fost cuvintele Adelinei, pentru sora ei moartă, Mădălina Părja.

Vă reamintim că Mădălina Părja, sora Adelinei, a fost una dintre cele patru fete moarte în accidentul de tren de la Jibou.

Acolo, șoferița, Sandra Ungur care este singura supraviețuitoare, nu s-ar fi asigurat la trecerea pe calea ferată, iar trenul ar fi izbit în plin autoturismul în care se afla împreună cu toate celelalte fete moarte.

 

DISTRIBUIE PE: