Suntem alaturi de Sorina! Semeneaza acum petitia! O vrem acasa!

Romania e alaturi de Sorina! Semneaza petitia pentru a o ajuta pe micuta Sorina!

O fetita a fost luata de acasa cu forta de catre trupele speciale de mascati pentru a o trimite in America la o familie „Mami, nu vreau sa plec!” Urla Sorina cu toata suflarea cand era trasa si smulsa din bratele mamei sale.

Nu trece nepasator peste acest articol si semneaza petitia pentru a face o fapta buna si pentru a salva o fetita care a crescut alaturi de o familie frumoasa si iubitoare. Semeneaza chiar acum!

Atentie. Dupa ce ati semnat va rog sa distribuiti mai departe si prietenilor pentru a se strange cat mai multe semnaturi! Avem nevoie de 100.000 de semnaturi pentru a face ceva! Multumim persoanelor cu suflet bun! #Te iubim Sorina!

APASA PE DISTRIBUIE PENTRU A SEMNA!

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
CITESTE SI:  Durerea lui Liviu Varciu: Fratele lui s-a stins în accident – Părinţii au leşinat când l-au vazut
About Avram 555 Articles
Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.