SUFERINȚĂ FĂRĂ MARGINI LA CĂPĂTÂIUL SMARANDEI BĂLAN, MEDICUL CARE ȘI-A PIERDUT VIAȚA LA NUMAI 40 DE ANI. SUFEREA DE O BOALĂ CUMPLITĂ

Suferință și lacrimi fără încetare, la căpătâiul Smarandei Bălan, medicul de numai 40 de ani care s-a stins din cauza unei boli cumplite.

Apropiații sunt în stare de șoc și cu greu pot accepta ideea că aceasta nu mai este în viață.

Potrivit informațiilor oferite de botosaneanul.ro, medicul de familie Smaranda Viorica Bălan s-a stins din viață, după o îndelungă suferință, la vârsta de doar 40 de ani, din cauza unei boli cumplite.

”Cu durere vă anunț că inima bunei noastre foste colege Bălan Viorica a încetat să mai bată. Sincere condoleanțe familiei”era anunțul trist de acum câteva zile.

Viorel Bălan, fost director medical al Spitalului Mavromati și soțul Smarandei Bălan a rămas să își crească singur cei doi copii,

de patru și opt ani, după ce aceștia au rămas orfani de mamă. Durerea din familia lor este cu atât mai mare cu cât Smaranda s-a stins din viață la numai 40 de ani.

Ieri, Smaranda Bălan a fost condusă pe ultimul drum de către familie și toți apropiații care au cunoscut-o și au iubit-o.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica ”Sf. Vasile cel Mare” din Botoșani, în prezența rudelor, dar și a colegilor din sistemul medical botoșănean.

Asistentă medicală, internată în stare gravă cu COVID-19

O asistentă medicală internată în stare gravă cu Covid-19 la Suceava a fost adusă astăzi cu elicopterul la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Mariana Rodica Petrariu are 52 de ani și lucra ca asistentă medicală la Spitalul Municipal Rădăuți. Femeia are o formă severă a Covid-19, iar de ieri-dimineață a fost intubată.

Marți seara, plasmă convalescentă Covid a fost adusă cu elicopterul de la Centrul de Transfuzie Sangvină din Arad, scrie monitorulsv.ro.

Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, unde lucra femeia, a declarat că în cursul dimineții a aflat că starea asistentei s-a agravat foarte mult. Potrivit acestuia, asistenta medicală a prezentat simptome

de Covid-19 la revenirea din concediu. A fost testată PCR și rezultatul a confirmat infecția cu SARS-CoV2. A fost internată primele

două zile la Rădăuți, dar pentru că boala s-a agravat, în urmă cu circa 10 zile a fost transferată la Spitalul de Urgență Suceava.

Din nefericire, plămânii i-au fost puternic afectați de virus și marți dimineață a fost nevoie să fie intubată. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: