Ștefan Bănică Jr., fotografiat alături de Alexandra Măceșanu

Una din victi’mele lui Gheorghe Dincă, Alexandra Măceșanu, apare într-o fotografie realizată acum 3 ani de zile alături de cântărețul Ștefan Bănică Junior.

Imaginea a fost făcută în anul 2016 în Alba Iulia, acolo unde cântărețul susținea un concert iar fata, pe atunci având 12 ani, activa într-o trupă de dansuri populare.

Ștefan Bănică Jr., poză cu Alexandra Măceșanu

Cei din echipa lui Bănică i-au spus că are o fană înfocată, iar artistul a fost foarte receptiv și a acceptat fotografia cu adolescenta care a înlăcrimat o țară întreagă.

Imaginea a fost publicată zilele trecute pe conturile de Facebook ale prietenilor Alexandrei Măceșanu, împreună cu regretele pe care le au aceștia după ce s-a confirmat moartea tinerei.

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019, iar după o săptămână, cazul ei a revoltat și îndurerat România. Tânăra în vârstă de 15 ani a fost seche’strată de psih’opatul Gheorghe Dincă, care a declarat în fața autorităților că a bătut-o, vio’lat-o și uci’s-o.

Criminalul din Caracal le-a spus că pentru a șterge toate urmele a dat foc hainelor fetei și apoi a ar’s-o într-un butoi.

Două săptămâni de durere și revoltă

Cazul a devenit subiect principal de mai bine de două săptămâni în toată România, mai ales că tânăra putea fi salvată dacă autoritățile interveneau mai repede și o localizau, în primul rând, după apelurile pe care aceasta le-a dat la 112.

În urma acestei tragedii au picat mai multe cape de la instituții cheie precum STS sau Poliția Română, însă românii susțin că demisiile nu sunt suficiente.

Înainte de dispariția Alexandrei, o altă fată, în vârstă de 19 ani, a dispărut tot în aceleași condiții ca adolescenta din Dobrosloveni. Luiza Melencu ar fi fost vio’lată și uci’să de Gheorghe Dincă, despre care se spune că a avut mai multe victime.

DISTRIBUIE PE: