Stefan avea doar 17 ani si s-a stins aparent din cauza unei raceli. Le-a spus parintilor ca nu se simte bine, iar de dimineata l-au gasit fără viață. E cumplit ce s-a descoperit la necropsie. Mulţi oameni prezintă aceste simptome

Stefan, fiul unui director din cadrul Spitalului Municipal Oradea, s-a stins la doar 17 din cauza unei aparent banale raceli.

Baiatul a fost preluat in stop cardio-respirator de medicii de la urgente si au incercat timp de o ora sa il resusciteze, insa in zadar.

Tanarul s-a plans parintilor de starea de rau, iar la scurt timp dupa, acestia l-au gasit inconstient.

Potrivit unor surse, adolescentul ar fi decedat din cauza unor complicaţii de la o răceală. În urma necropsiei, medicii legişti au descoperit, vineri, că plămânii şi inima băiatului erau afectate, cel mai probabil în urma unei infecţii virale.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în cursul săptămânii viitoare, după prelevarea altor probe.

Un bărbat în vârstă de peste 80 de ani din Australia este cea de-a cincea persoană care şi-a pierdut viaţa după ce a consumat pepene galben contaminat cu bacteria listeria, potrivit presei locale, relatează vineri DPA.

Toate victimele au consumat cantalup cultivat la o fermă de lângă oraşul Griffith, la 575 de kilometri vest de Sydney.

Cel puţin 17 persoane vârstnice au fost diagnosticate cu listerioză după ce au mâncat pepeni contaminaţi.

Autorităţile din domeniul sanitar nu au descoperit încă modalitatea prin care s-a produs contaminarea, însă toţi pepenii de la ferma respectivă au fost retraşi din magazinele de pe întreg teritoriul Australiei.

Focarul a fost descoperit la 28 februarie. Au fost, de asemenea, verificate şi fructele celorlalţi producători.

Responsabilul sanitar din statul Victoria, Brett Sutton, a spus că o femeie a pierdut sarcina din cauza listeriozei, potrivit postului de televiziune ABC.

DISTRIBUIE PE: