Starleta de filme pentru adulți Mia Khalifa a publicat imaginea care i-a șocat pe fani: „Cea mai rușinoasă noapte din viața mea”:

Mia Khalifa, cea mai iubită starletă p0rno din industrie, a publicat pe pagina ei o imagine care i-a șocat pe fani. Ce dezvăluire a făcut tânăra.

Mia Khalifa este una dintre cele mei sexy actrițe p0rn0 din industrie. Deși frumoasa brunetă s-a lăsat de această meserie, ea are în continuare peste 16 milioane de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Dezinvoltă și sinceră, ea a dezvăluit că există totuși o noapte din viața ei de care îi este extrem de rușine. Nu este vorba de vreo escapada s3xuală sau de o întâmplare petrecută în timpul filmărilor, ci de ultima dată când s-a îmbătat foarte tare.

„Voi face publică o fotografie făcută în cea mai rușinoasă noapte pe care am trăit-o. @rarachelray mi-a făcut un pat din prosoapele din baie și m-a culcat în cadă pentru că nu mă mai opream din vărsat.

Vomitam peste tot și pe toată lumea. Da, în păr am vomă! Da, și ea era la fel de beată, dar tot a reușit să se adune și să facă pe mami. Și da, sunt jalnică, nu țin la alcool, băusem doar 6 pahare… Poftim, acum știți și voi!

A, încă am petele de vomă pe covor, ca amintire…”, a scris Mia Khalifa pe pagina ei de Instagram în dreptul imaginii cu pricina.

DISTRIBUIE PE: