8 iulie 2019

YTB.RO

INFORMATIA INSEAMNA PUTERE!

Sotul Gabrielei Cristea si-a ratat adevarata cariera. Ce studii are

Gabriela Cristea e la fel de indragostita de sotul ei ca la inceputul relatiei. O demonstreaza o declaratie facuta recent.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au cunoscut intr-o emisiune la care au lucrat impreuna, la Kanal D, iar de-a lungul timpului, artistul i-a dedicat jumatatii sale mai multe piese, gesturi care au magulit-o si pe care Gabi le-a apreciat.

Tavi nu este talentat insa numai la muzica, ci si la sport. “Ar fi fost singurul fotbalist de care ma puteam indragosti si ar fi jucat fotbal foarte bine, ar fi ajuns foarte sus”, a dezvaluit, pentru Libertatea, Gabriela Cristea. “Daca ma tineam de treaba”, a completat-o el.

Artistul a avut din copilarie o afinitate aparte pentru muzica. A cochetat si cu actoria, dar a abandonat-o si acum ii cam pare rau. El a absolvit Facultatea de Constructii Aerospatiale din Brasov, iar in paralel a studiat canto la Scoala Populara de Arta din Brasov.

“Mi-ar fi placut sa fiu actor, dar m-am trezit tarziu. Bine, niciodata sa nu spui niciodata! Poate ma apuc de cursuri de actorie… Eu am facut un pic de teatru cand eram mic, dar as vrea sa mai studiez, sa joc intr-un film, intr-o comedie sau intr-o piesa de teatru”, ne-a marturisit Tavi Clonda.

Cantaretul a trait o experienta ca actor pe scena teatrului din orasul natal, Braila. Tot acolo a si cantat, transformandu-si visul in job. “Am jucat intr-o piesa de teatru cand eram in liceu si dupa aceea am si cantat, eram singurul care canta din clasa mea.

Am jucat in ‹‹Titanic Vals››, de Musatescu, pe scena Teatrului ‹‹Maria Filotti›› din Braila, cu sala plina, apoi am cantat 2-3 piese. Am fost smecher. Se intampla in clasa a XI-a”, ne-a povestit Tavi Clonda. El si colegii lui au fost ajutati de doi actori profesionisti la pregatirea spectacolului.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...