Sora lui Petrica Mitu Stoian face noi dezvaluiri: „I-a controlat viata”

Sora lui Petrica Mitu Stoian, Maria Tarchila, a vorbit, intr-o emisiune TV, despre relatia dintre impresarul Doru Gusman si regretatul artist.

De asemenea, Maria Tarchila a spus ca ea si familia ei nu au nevoie de averea fratelui sau.

Femeia vrea doar sa se faca dreptate in cazul fratelui ei. Sora artistului crede ca averea acestuia ar fi trecuta pe numele impresarului.

„Am deschis succesiunea si a ramas sa ne intalnim la notar in ianuarie. A ramas sa verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Noua nu ne trebuie averea nimanui, nici a lui Petrica.

Trebuie sa vedem adevarul. Am aflat ceva zvonuri ca nici casa de la tara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firma”, a declarat Maria Tarchila in cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Impresarul Doru Gusman detine averea lui Petrica Mitu Stoian?
„Nu sunt sigura pana nu vad ce spune doamna notar. Acum doamna notar verifica ce ar mai fi, dar fara sa fie pe numele acestei familii.

Nu sunt sigura, dar va comunic cand o sa aflu toate aceste lucruri. S-au mirat si avocatii si cine se ocupa de caz, au zis ca e o speta foarte dificila”, a declarat sora lui Petrica Mitu Stoian.

Femeia sustine ca Doru Gusman l-ar fi manipulat pe fratele ei.

„Avem martori care spun ca ar fi fost fortat sa puna toata averea pe numele lui, nu stiu, vorbim si noi in necunostinta de cauza. Noi eram in relatii normale cu Petrica, dar cu familia nu.

Nu ne-am vizitat de ani de zile, nu ne primea in casa, nu ne accepta, eram eliminati de acolo. Nu aveam noi ce cauta la el acasa.

Daca noi mergeam la Craiova ne intalneam la benzinarie sau la o terasa. Nu ne-am certat, dar era eliminata multa lume, cum a fost si Niculina (n.r. Stoican)”, a mai spus Maria Tarchila.

Artistul nu primea pe nimeni in casa
„Nu l-am intrebat de ce nu putem merge acasa, am crezut ca nu e el (n.r. impresarul Doru Gusman) de dialog, nu-i placea de noi, nu stiu ce avea cu noi. Nu voia sa fim in preajma lui. Poate credea ca-l influentam cu ceva, nu stiu. Ne mai suna uneori sa ne intalnim toti, stabileam, si el nu venea. Ori ii facea un program si nu putea sa vina, nu era lasat sa vina. Ori venea pe ascuns si il suna.

Auzeam cum tipa la telefon ‘ce cauti tu acolo?’. I-a controlat viata, nu a avut viata lui. El era liber, cand era cu ei era mereu stresat. O sa aflam noi si de ce era asa de constrans de aceasta familie. Nu-l lasa cu noi, cu nimeni”, a mai spus sora artistului.

DISTRIBUIE PE: