Șocant! Ce a făcut profesoara de 24 ani în clasă. S-a închis în sală, iar elevul a filmat tot, pe ascuns. Întrece orice imaginație!

O profesoară de 24 de ani, din Indiana, SUA, i-a anunțat pe elevii ei că vrea ca pe durata pauzelor să se închidă singură în clasă.

Unul dintre aceștia a intrat la bănuieli, voia neapărat să afle ce face profesoara lui de engleză în tot acest timp. Așa că, într-o zi a profitat de faptul că geamul de la clasă era deschis și a filmat-o pe profesoara lui. Ce se întâmpla acolo e cu adevărat şocant!

Profa priza cocaină. Elevii au anunţat directorul de ce se întâmplă în clasă, iar acesta a chemat poliţia. Profesoara a fost arestată şi concediată de la şcoală.

CITEȘTE ȘI: Ea e stewardesa care a făcut 1.000.000 $ întreținând RELAȚII INTIME cu pasagerii! ULUITOR! Unde se petrecea totul

O stewardesă a devenit mega cunoscută în toată lumea după ce s-a descoprit că întreținea relații intime cu pasagerii chiar în toaleta avionului. Totul se întâmpla la 10.000 de metri înălțime.

Ea a reușit să câștige, în doi ani, aproape 1 milion $, pentru că pasagerii scoteau din buzunar circa 2.300 de dolari. Însoțitoarea de zbor a fost prinsă recent în toaleta unei aeronave în timpul unui zbor, informează presa din Dubai.

Prefera distanțele lungi între Golf și SUA, mai scriu ziarele arabe. Sursele nu precizează pentru ce linii aeriene lucra stewardesa.

Se spune doar că lucra pentru o companie aeriană din Orientul Mijlociu.

DISTRIBUIE PE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *