Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc, la mai putin de un an de la casatorie!

Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc la mai putin de un an de cand cei doi s-au casatorit civil, dupa o decizie luata de comun de acord.

Potrivit ProSport, Simona si Toni vor divorta la notariat. Cei doi nu vor imparti nimic, pentru ca au stabilit de la inceput, in cazul unei rupturi, sa plece asa cum au intrat in relatie.

Potrivit sursei citate mai sus, motivul al divortului ar fi fost distanta foarte mare dintre ei, cauzata de cariera Simonei Halep.

Afaceristul si-ar fi dorit o familie in adevaratul sens al cuvantului, insa faptul ca sotia lui era mai tot timpul plecata in strainatate, la turnee, nu i-a convenit absolut deloc.

Familia Halep ar fi insistat sa nu se desparta, dar nu s-a intamplat acest lucru. Astfel s-a ajuns la divortul la notariat!
Simona Halep si Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasa si nunta.

Nunta ar fi trebuit sa aiba loc la Cazinoul din Sinaia si au fost trimise, din cate se pare, invitatii pentru 300 de persoane. Data era aleasa special la finalul sezonului competitional si chiar daca Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu incurca planurile Simonei fiindca e programat in perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nasii ar fi trebuit sa fie Toni Mihale, bun prieten din copilarie cu Toni Iuruc, si Cristina, partenera sa de viata. Familia Mihale deruleaza afaceri in mai multe domenii, printre altele avand si un salon de evenimente sau actiuni importante la o firma ce detine un club din Mamaia.

Nasul Toni Mihale, prezent si la cererea in casatorie a Simonei Halep
Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep in casatorie in timp ce se aflau la vila din Pipera si urmareau un film. Dupa ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugamintea lui Iuruc.

„Sunt fericita in viata personala, de cand l-am intalnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potriveste personalitatii mele, e putin mai in varsta si imi intelege toate toanele. In general, jucatorii de tenis au toane.

E usor la academie. Toni vine aici in weekend-uri, are la randul lui munca de facut acasa, iar timpul petrecut impreuna e perfect si ma ajuta sa continui cu tenisul”, declara atunci Simona Halep, pentru TennisMajors.com, imediat dupa ce a spus „da”.

DISTRIBUIE PE: