Simona Halep a făcut public un mesaj, chiar înainte de a intra în noul an! Puțini se așteptau că va spune asta

Simona Halep a transmis un mesaj pe final de an, chiar pe rețelele de socializare.

Anul 2023 nu a fost deloc unul bun pentru Simona Halep! Tenismena a fost acuzată de dopaj, sportiva fiind ulterior trimisă în judecată pentru acest caz. Ulterior, Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că un tribunal independent a decis ca Simona Halep să fie suspendată timp de 4 ani din activitatea sportivă.

Totuși, în ciuda tuturor întâmplărilor prin care a trecut în anul 2023, tenismena româncă și-a găsit, însă, puterea să transmită un mesaj public pentru fanii ei. Chiar înainte de a intra în anul 2024, vedeta a spus că are puterea să mulțumească lecțiilor pe care le-a primit în anul 2023, privind cu optimism către noul an.

„Am puterea să spun: Mulţumesc, 2023!! Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi nu ţi se întâmplă ţie, ci pentru tine.
2024, abia aştept să te întâlnesc!”, a Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Tatăl Simonei Halep a fost dezamăgit când a aflat de pedeapsa pe care a primit-o fiica lui

La scurt timp după ce a aflat de pedeapsa pe care a primit-o fiica lui, Simona Halep, tatăl tenismenei a făcut o serie de declarații, explicând că, cel mai probabil, cineva i-a pus gând rău sportivei, încercând să o scoată vinovată pentru o fapta de care nu este responsabilă.

„Normal, Simona e dezamăgită. Dacă unii vor să o scoată vinovată, 100 de ani să îi dea suspendare, dar noi nu putem să recunoaștem așa ceva. Că vor unii să o scoată vinovată, asta este treaba lor. Conform legilor, vom ataca decizia.

Simona are o stare de spirit foarte bună. Ce poți să faci? Nu poți să faci absolut nimic. Dacă lucrurile merg în felul acesta, e păcat mare pentru toți sportivii, pentru că i se poate întâmpla oricui”, a declarat Stere Halep, citat de ziuaconstanta.ro.

DISTRIBUIE PE: