Zi dureroasa pentru mama Alexandrei si a Luizei Melencu. Au stat fata in fata cu Dinca: “I-am intrebat unde sunt fetele si ne-au spus ca ne scot afara”

Mama Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu au avut o zi devastatoare de dureroasa, stand fata in fata cu criminalul de la Caracal, Gherghe Dinca, relateaza wowbiz.ro.

Astazi a fost primul proces al monstrului din Caracal, la care si familia fetelor au asistat, dupa atatea ore de audiere, familiile indurerate au spus ca nu mai stiu nimic de fetele lor de mai bine de un an, fiind cu lacrimi in ochii.

Cele două femei au sperat ca măcar astăzi să primească răspunsuri la întrebări, dar se pare că le-a fost întors spatele din nou.
„Nu avem cuvinte.

Ce să vorbim noi?

I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot afară dacă mai scoatem un sunet”, a mărturisit mama Alexandrei Măceșanu.

”Eu am cerut să vorbesc și nu mi s-a dat voie. ”, a adăugat mama Luizei Melencu.

”Nici nu mai avem încredere în ceea ce spune.

El zice că a fost forțat să spună ceea ce a spus, dar numai adevărul despre fete nu ni l-a spus.”, a declarat mama Alexandrei.

Astăzi, însă, Gheorghe Dincă a oferit declarații cutremărutoare despre modaltatea în care a acționat în răpirea celor două fete.

„Dincă a făcut niște dezvăluiri absolut incredibile.

Tortură, amenințare.

A dat nume, prenume.

A spus cine l-a învăţat.

L-au torturat doi polițiști, care l-au amenințat și cu moartea.

Era să fie omorât de către un deținut la ordinul poliției.

A descris momentele de tortură, când a fost amenințat, a nominalizat doi polițiști care au creat întreaga poveste”, a declarat avocatul familiei.

DISTRIBUIE PE: