Simona Gheorghe, mesaj important privind pastilele de slăbit! A fost la un pas de atac cerebral!

În plin scandal privind anumite produse promovate de vedetele din showbiz, Simona Gherghe a readus în actualitate problema cu care s-a confruntat ea, în urmă cu câțiva ani.

A fost la un pas de atac cerebral din cauza pastilelor de slăbit, iar acum a făcut, din nou, un apel la admiratorii ei.

Simona Gherghe, la un pas de atac cerebral

Simona Gherghe a povestit că, în urmă cu câțiva ani, din cauza pastilelor de slăbit, a fost la un pas de atac cerebral. În acest sens, vedeta a spus pe micul ecran, tare și clar: nu luați pastile de slăbit! 

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci de ce mi s-a întâmplat. Nu exista așa ceva, nu luați pastile de slăbit!”, a declarat Simona Gherghe la Antena3.

Mesajul Simonei Gherghe pentru urmăritorii de pe social media

În continuare, Simona Gherghe a precizat că, în ceea ce o privește pe ea, nu va recomanda niciodată pe rețelele de socializare

un produs pe care nu îl folosește pentru ea sau pentru familia ei, asigurându-și urmăritorii, care sunt peste 1 milion, că pot avea încredere în produsele pe care le promovează. 

„Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință.

În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs

pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!”, a mai spus Simona Gherghe. scrie spynews

DISTRIBUIE PE: