Și-a salvat surorile, dar el s-a dus la fund

Tânărul chipeș din fotografia de mai sus s-a prăpădit ieri, la doar 17 ani.

Bogdan P. din Costești (jud. Buzău) a mers la pescuit pe un canal de irigații, abrupt și adânc, alături de cele patru surori ale sale, dar și de un unchi.

La un moment dat, undița surorii de 13 ani s-a agățat de vegetația de sub apă. Fata a tras mai puternic, s-a dezechilibrat și a alunecat în apă. Ca să o salveze, în apă a coborât imediat sora de 19 ani. Dar și aceasta s-a dus la fund. La rând, a sărit în apă și Bogdan.

Cu ultimele forțe a reușit să le împingă pe surorile sale mai aproape de mal, de unde au fost trase afară de unchiul lor.

Din păcate, când unchiul s-a întors și după Bogdan, acesta era sub apă. Conform spuselor celor prezenți la scena dramatică, tânărul ar fi apucat să iasă de două ori la suprafață, dar fără ca unchiul să-l poată agăța cu mâna.

S-a dus la fund spre disperarea surorilor și a unchiului. După două ore, pompierii au reușit să-i găsească în canal trupul fără viață.

Este a doua tragedie din familia celor cinci frați (patru fete și un băiat -Bogdan), descriși ca buni la învățătură și cuminți. În urmă cu câțiva ani aceștia au rămas fără mamă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

DISTRIBUIE PE: