Și-a legat copilul de un scaun și l-a aruncat pe geam! Puțini ar fi fost în stare să facă ce a făcut femeia asta…

Este surprinzător cât de dezvoltată poate fi intuiția unei mame vizavi de copilul ei. Amplificarea ei devine mai evidentă odată cu nașterea micuțului. Principalul obiectiv al fiecărei mame este, desigur, protejarea vieții copilului propriu.

Povestea lui Shelby Ann Carter, din orașul Wyoming, Illinois, vine ca o confirmare a acestui lucru. Femeia de 21 de ani, care a salvat viața fetiței sale, este un adevărat erou în orașul natal.

Departamentul de pompieri a primit un apel despre un incendiu: o casă era înghițită de flăcări. La etajul doi al casei a fost găsită moartă proprietara casei. Ea s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Însă copilul ei nu a fost găsit…

Toți au rămas uimiți de dispariția copilului.

Keana Davis a fost găsită într-un morman de gunoi, bine legată de scaunul său. Înainte de moarte, mama a legat fetița de scaunul auto pentru copii și a aruncat-o peste geam, la aer curat.

În afară de niște arsuri nesemnificative, copilul era complet nevătămat.

Iată ce a declarat șeful serviciului de pompieri, Foglesonger Ed: „Eu sunt complet surprins de acțiunea acestei tinere mame: ea a fost în stare să-și controleze emoțiile într-un moment atât de critic și a salvat viața copilului”.

Prietenii și rudele lui Shelby se mândresc cu ea.

Bunica lui Shelby spune: „Suntem mândri de ea, a făcut o faptă demnă de o mamă”.

Internauții au rămas șocați de această tragedie și nu au putut sta departe. Astfel au organizat o campanie de pe urma căreia s-au acumulat 40.000$ din donații, timp de o săptămână.

Desigur, membrii familiei și prietenii deplâng moartea lui Shebly, dar în același timp sunt mândri de această faptă. Ea a reușit să-i dea viață a doua oară fetiței sale…

DISTRIBUIE PE: