Sfâşietor! Ce a făcut o fetiţă care încă nu a aflat că nu mai are cui spune „mamă” după tragedia din Ialomiţa. Oamenii care au auzit-o au izbucnit în plâns

Au fost clipe sfâşietoare după tragedia care a îndoliat ţara. Marţi au fost conduse pe ultimul drum şapte dintre cele şapte femei decedate în accidentul din Sfântu Gheorghe, dar şi şoferul microbuzului cu care acestea călătoreau.

A fost o slujbă cu 50 de preoţi. Luni a fost înmormântată prima victimă, Viorica Moise, care azi ar fi împlinit 50 de ani, iar apropiaţii nu au vrut să o înmormânteze de ziua ei.

Zeci de coroane si lacrimi de durere în comuna Munteni-Buzau din Ialomiţa. Viorica Moise, una dintre cele 8 mame moarte în teribiul accident petrecut în weekend, a fost înmormântată luni, iar marţi au fost înmormântate celelalte 7 mame plecate brutal din această lume.

Familiile cu haine de doliu şi cu suflet cernit s-au aliniat la capataiul celor 7 femei inmormantate de un sobor de 50 de preoti. Copiii unora dintre ele inca nici nu au aflat ca nu mai au cui spune cel mai dulce cuvant din lume: mama. Una dintre copilele care inca isi asteapta mama acasa a spus ca merge la coltul unde ar trebui sa o lase microbuzul ce o aducea de la munca, dar care s-a transformat in sicriu pentru 8 femei si pentru sofer, pentru a vedea ce i-a adus mama bun de la Bucureşti.

Luni a fost înmormântată Viorica Moise, care astăzi ar fi trebuit să împlinească 50 de ani. Cei doi fii ai săi au decis, însă, să o îngroape cu o zi mai devreme, pentru ca cele două momente să nu coincidă. Femeia a trecut prin patru operații chinuitoare și a învins de tot atâtea ori cancerul. Ea şi-a crescut singură cei doi băieţi, după ce soţul i-a murit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Unul dintre baietii victimei era plecat în Anglia când a aflat vestea.

„Eram acasa în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Mi-mi venea să cred. E foarte dureros”, a declarat fiul femei la România TV.

O reactie dupa cumnplitul accident a venit si din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

„As vrea asa fac cateva precizari foarte importante. A fost citit tahograful de către experiti si sa stiti ca acest sofer a respectat timpii de odihna. S-au facut verificari si in spate… Viteza la care s-a produs accidentul era de 58 km/h. Trebuie să vedem care sunt cauzele care au dus la accident. Nu timpii de odihna şi nu viteza au dus la acest tragic accident. Rămâne să vedem ce vor stabili procurorii”, a declarat ministrul Transporturilor.

Astăzi celelalte şapte femei vor fi conduse pe ultimul drum. Va fi o slujbă specială cu 50 de preoţi.

DISTRIBUIE PE: