SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU UN TÂNĂR DE 23 DE ANI! S-A STINS DIN VIAȚĂ ÎN URMA UNUI CUMPLIT ACCIDENT DE MAȘINĂ

Un tânăr din Concești  a avut un sfârșit teribil. Acesta s-a stins din viață, vineri, la un spital din Iași unde se afla internat după un accident rutier grav.

Valentin Mihăilă, în vârstă de 23 de ani, a fost implicat într-un accident care a avut loc pe 4 septembrie, la Bajura. Accidentul a avut loc pe DN 29A în localitatea Bajura, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, extrem de puternic.

În impact au fost implicate un Ford cu volan pe dreapta, condus de un tânăr de 23 de ani din localitatea Concești, care a intrat într-o depăşire fără să se asigure, intrând în plin într-un BMW care circula regulamentar din direcţia Darabani spre Bajura.

În urma impactului, tânărul din autoturismul Ford, cu volan pe dreapta, s-a ales cu leziuni multiple și a fost transportat de urgență la spital. Din păcate, el nu a supraviețuit. Se pare că loviturile puternice au fost cauzate și de  faptul că la momentul accidentului nu purta centura de siguranță.

S-a întocmit dosar penal

Şoferul din BMW a avut ceva mai mult noroc, alegându-se doar cu răni ușoare. Alături de el în dreapta sa avea un minor în vârstă de 14 ani care a fost accidentat şi el. Acesta a fost transportat la spitalul din Dorohoi, cu multiple leziuni la cap, scrie Glasul Nordului.

În urma impactului dintre cele două autoturisme pagubele au fost serioase. Cele două mașini au fost avariate rău, iar tânărul de 23 de ani și-a pierdut viața.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal, cel mai probabil, pentru infracțiunea de omor din culpă, urmând să stabilească cu exactitate cauzele accidentului. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: