Sfârșit tragic pentru o fetiță de 13 ani din Buzău! A murit lovită de tren, în timp ce se afla cu animalele la păscut!

  • Fetița a murit lovită de tren, în timp ce se afla cu animalele la păscut!
  • A fost înmormântată într-un sicriu alb!

Cristina Bianca și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Întreaga comunitate e în stare de șoc, după ce fetița de 13 ani din Buzău a murit în urma unui accident feroviar. Aceasta a fost lovită de tren în timp ce se afla cu animalele la păscut!

Fetița a murit lovită de tren, în timp ce se afla cu animalele la păscut!

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 13 ani din Buzău! A murit lovită de tren, în timp ce se afla cu animalele la păscut!

Cristina Bianca, o fetiță de 13 ani din județul Buzău a avut partea un sfârșit tragic. Aceasta a fost lovită de un tren chiar în timp ce se afla cu animele la păscut, în apropierea casei sale!

Fetița din Valea Râmnicului obișnuia să iasă cu animalele la păscut în zona casei sale, acolo unde se afla și o cale ferată.

Minora stătea pe linia de tren, iar la un moment dat a auzit cum unul vine cu mare viteză, după care s-a pus la loc. La scut timp a observat un alt tren care gonea cu o viteză uriașă, însă nu a mai procedat la fel.

Minora a fost înmormântată într-un sicriu alb!

Mecanicul garniturii spune că fetița a încremenit de frică și în acel moment nu a mai făcut nicio mișcare. Acesta nu a reușit să frâneze la timp și a izbit-o din plin, minora murind pe loc!

Toată comunitatea e în stare de șoc și nu le vine să creadă modul tragic în care adolescenta și-a pierdut viața. A doua zi la școală pe banca ei s-a făcut un adevărat altar plin cu lumânări și flori!

“A fost o fetiţă bună, veselă, optimistă şi foarte muncitoare.”, a spus unul dintre profesorii săi.

Cristina Bianca era în clasa a șasea și era cea mai mare dintre cei doi copii ai familiei Darciuc. Adolescenta a fost înmormântată într-un sicriu alb de lângă care nu s-a dezlipit fratele ei de 4 ani! scrie spynews.ro

DISTRIBUIE PE: