Semneaza Petitia Online! Vrem banii inapoi! Curtea de Conturi confirmă jaful de la facturile de gaz și curent la nivel național

Românii au plătit facturi umflate la gaze în ultimii 10 ani. Asta arată un raport al Curţii de Conturi care dezvăluie faptul că nu au fost respectate contractele de privatizare pentru Distrigaz Nord şi Distrigaz Sud.

Potrivit acestora, tariful de distribuţie ar fi trebuit redus, astfel încât consumatorul să plătească facturi mai scăzute.

A fost initiata şi o petiție care circulă online și care a fost, potrivit inițiatorilor, semnată de zeci de mii de români, până în prezent. Textul petiției este următorul :

Va rog sa distribuiti mai departe sa strangem mai multe semnaturi, avem nevoie de 100.00 de semnaturi pentru a face ceva. Va multumesc frumos tuturor oamenilor cu sufletul frumos!

    Rapoarte ale Curţii de Conturi au scos la iveală faptul că în ultimii 10 ani, gazul ne-a ars urât de tot la buzunare.

    De asemenea, facturile la curent sau la apă au fost plătite uneori şi de 17 ori mai mult decât făceau.

    Jaful cumplit la care cetăţenii pe care companiile de utilităţi l-au facut sub ochii unui stat nepăsător şi corupt trebuie sa inceteze. VREM BANII noştri ÎNAPOI! Vrem să fim răzbunaţi pentru umilinţa la care am fost supuşi lună de lună, când v-aţi îmbogăţit pe spatele românilor care s-au împrumutat să vă plătească vouă facturile nesimţite”.

    DISTRIBUIE PE: