Selly și-a luat mașină de zeci de mii de euro. A plătit-o cu banii câștigați de el: ”După ani de mers cu trenul…”

La doar 18 ani, Selly a reușit să fie un exemplu pentru generația lui și nu numai. Vlogger-ul are peste două milioane de abonați pe YouTube,

sute de mii de euro în cont și o mașină de zeci de mii de euro. Toate lucrurile astea nu au venit peste noapte, ci după foarte multă muncă.

În urmă cu câteva săptămâni, Selly a obținut carnetul de conducere și a fost extrem de bucuros. Celebrul vlogger a strâns bani pentru a-și cumpăra mașina pe care și-o dorea de atât timp.

Bolidul de lux al tânărului costă zeci de mii de euro și este ultimul model. La doar 18 ani, Selly a demonstrat tuturor că dacă muncești și faci ceea ce îți place poți ajunge departe.

‘Doamne Dumnezeule… este minunată! E mașina visurilor mele. Arată superb. În sfârșit nu mai merg cu trenul.

După ani și ani de mers cu trenul… Azi mi-am luat masina visurilor mele’, a spus Selly.

Cu siguranță tânărul va atrage toate privirile atunci când va ieși pe stradă cu această mașină. Nu doar că bolidul pe care l-a achiziționat este ultimul model, ci este foarte puternic.

Selly a câștigat 1 milion de euro până la 18 ani

Are peste 2 milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar în ultima vreme a pășit cu succes dincolo de granițele publicului său țintă

– adolescenții –, fiind deja un invitat obișnuit al emisiunilor TV. Ceea ce ne-a intrigat și pe noi, dorindu-ne astfel

să aflăm mai multe despre Selly, tânărul de doar 18 ani cu un palmares atât de impre- sionant.

Selly

Subiect tabu sau nu? Selly a făcut deja primul milion de euro. Comentează tu această afirmație…

Nu cred că e vorba despre câți bani am făcut sau voi face și mereu evit subiectul ăsta. Tot ce contează este ce content le ofer eu celor care mă urmăresc și acolo încerc să excelez zi de zi.

Pentru mine, banii sunt o unealtă pentru a realiza ce îmi propun: investiții în proiecte mai complexe, siguranța financiară, planuri long-term, iar veniturile mele vor rămâne mereu confidențiale. sursa:viva.ro

DISTRIBUIE PE: