Secretele Ludmilei Bălan, La 65 De Ani. Mama Lui Dan Bălan, Apariție Spectaculoasă La TV. A Spus Cum Trece Testul Costumului De Baie

Mama lui Dan Bălan, apariție spectaculoasă în emisiunea Drag de România mea, prezentată de Paul Surugiu (Fuego), la TVR 2. Dan Bălan are 44 de ani, iar mama lui, Ludmila Bălan, a împlinit 65. Este una dintre cele mai frumoase artiste de peste Prut, reușind să fie mereu în centrul atenției. Iată ce secrete de frumusețe are mama lui Dan Bălan.

„O legendă a ultimilor 30 de ani din Basarabia. Este vorba despre Ludmila Bălan, celebru om de televiziune, realizator de emisiuni pentru copii la televiziunea publică, cântăreață de succes și mama celebrului Dan Bălan de la O-zone.

Ludmila Bălan este un adevărat star al Republicii Moldova, o legendă a micului ecran, o artistă cu multiple valențe. S-a născut la Telenești și a devenit cunoscută pe ambele maluri de Prut prin anii 90 cu celebrele sale emisiuni pentru copii ”Noapte bună, copii”, ”Căsuta cu povești” sau ”Tanti Ludmila Show” realizate la postul național de televiziune din Moldova – MOLDOVA 1.

A absolvit Facultatea de Jurnalism de la Chișinău și a debutat ca și crainică la Moldova 1, la doar 19 ani. A realizat peste timp o serie de emisiuni și în România, iar de vreo câțiva ani buni și-a redescoperit o nouă vocație, cea de cântăreața, realizând piese virale, cu zeci de milioane de vizualizări.

E maestru în Artă în Republica Moldova, arată fenomenal, este o prezența aparte și este mama celebrilor Sanda Bălan, prezentatoare TV, și desigur, a starului internațional Dan Bălan, de la trupa O-zone”, este descrierea pe care echipa emisiunii „Drag de România mea” i-a făcut-o Ludmilei Bălan.

Ludmila Bălan a arătat, de fiecare dată, că vârsta este doar un simplu număr în cartea de identitate. Solista de peste Prut, mama artistului Dan Bălan, a împlinit 65 de ani pe 28 martie, dar nu-i dai mai mult de 40. Atentă la alimentație, Ludmila Bălan sau „Tanti Ludmila”, așa cum este cunoscută în showbiz, a umplut Instagramul cu poze în care arată ca un fotomodel. Frumoasa artistă a spus că are un secret care nu dă niciodată greș.

„Dar spuneți-mi, ce faceți ca să arătați atât de bine? Aerul acesta tineresc l-ați păstrat peset timp, în ani, și ați știut exact ce să faceți ca să vă mențineți, încă, sufletul de copil”, a fost curios să afle Fuego, gazda emisiunii.

„De fiecare dată mi se pune întrebarea asta, de fiecare dată îmi este greu să răspund, o să încerc acum. Uite, dacă ghicești ghicitoarea mea, vei afla secretul cum să te menții în formă. De acord? Ce e surd și orb, dar întotdeauna îți spune doar adevărul? Poate să întoarcă tot ce e în jur, fără să se miște.

Ce secrete are, pentru siluetă, mama lui Dan Bălan
„Nu prea am secrete. Sport fac, dar nu forțez, eu în general nu forțez nimic în viața asta, las lucrurile să meargă de la sine. Important e că tot ce fac, fac cu plăcere. Chiar și când mănânc, mănânc cu plăcere. Chiar dacă mi-e foame și ceea ce mi se oferă nu-mi place, atunci nu mănânc.

Să mănânc pur și simplu așa, de foame, nu pot. Eu trebuie să mănânc cu plăcere. Mănânc foarte, foarte încet, o singură dată în zi. Iar pentru față folosesc lămâie. De la altceva nu am văzut efecte, dar de la lămâie, da, am văzut. Exfoliază și ajută să scăpăm mai repede de celulele moarte, care cu vârsta nu se mai desprind atât de ușor”, declara Ludmila Bălan în emisiunea „Iubește viața”, de la postul TV8.

Cum a ales numele Dan pentru fiul ei
„Vă e dor de Dan Bălan, de fiul dumneavoastră?”, a întrebat-o Fuego.

„O, ce întrebare! Enorm, mereu, mereu. Eu, când s-a născut Dan îi alegeam nume. Ce nume să-i dau fiului meu, îmi făcusem o listă. Și fiecare nume îl rosteam cu voce tare și îmi imaginam cum va suna atunci când va fi anunțat pe scenă, la radio, la televiziune și nu-mi plăcea, nu-mi plăcea, dar când am ajuns la Dan….și acum evoluează Daaan Bălaaan! (râde) Și a fost să fie Dan”, a povestit în emisiune mama solistului care a făcut istorie cu trupa O-Zone.

DISTRIBUIE PE: