Seamănă leit, deși nu-s gemene. Și-au făcut testul ADN să afle dacă sunt rude. Rezultatul le-a șocat

Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea să afle dacă există în lume vreo persoană care să-i semene leit. După ce şi-a pus poza pe Internet, s-a trezit că o conaţională e „geamăna” ei. relateaza dailynews.ro

Ce mică e lumea! Şi-a zis Niamh Geaney, de 26 de ani, când a descoperit că Irene Adams, în vârstă tot de 26 de ani, arată exact ca ea. Culmea este că locuiau la numai o oră distanţă, în Dublin, dar nu ştiau nimic una de alta. Numai ideea lui Niamh de a vedea dacă îi semănă cineva din întreaga lume a făcut ca să se bucure împreună de asemănarea extraordinară.

Cele două par gemene identice, deşi nu au nici un grad de rudenie. Mai mult decât atât, Niamh are două surori care nu îi seamănă absolut deloc. Niamh Geaney este de profesie prezentatoare de televiziune şi a devenit deja foarte cunoscută pe plan local. Acest lucru a făcut ca o altă conaţională, Karen Branigan, de 27 de ani, să o caute pentru a-i dovedi că şi ea îi seamănă perfect. Nu a trecut mult timp şi, pe Internet, a primit un mesaj din Italia, de la Luisa Guizzardi, de 25 de ani, care ar putea de asemenea să-i fie soră geamănă.

Niamh Geaney este şocată de descoperirile pe care le-a făcut. Ea s-a întânit cu fiecare în parte dintre fetele care îi seamănă leit. Şi ele au fost uimite de coincidenţă. „Suntem extrem de şocate de faptul că semănăm atât de izbitor, deşi suntem complet străine una de alta. Nu avem nici cel mai mic grad de rudenie”, spune prezentatoarea irlandeză. În schimb, Irene are şi ea o soră, numită Aoife, care nu îi seamănă absolut deloc. Cercetătorii la care fetele au căutat explicaţii nu au reuşit să le dea nici un răspuns. Niamh îndeamnă oamenii să-şi caute semenii identici, fiindcă este o experienţă foarte amuzantă.

DISTRIBUIE PE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *