Viorel Cataramă, primele declarații după rezultatul experimentului COVID: „Am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de măsuri pentru limitarea libertăților”

Testul RT-PCR făcut de Viorel Cataramă, după ce în urmă cu o săptămână a mers într-un focar coronavirus din localitatea Bărbulești (Ialomița) și s-a îmbrățișat cu localnici pentru a se infecta

„Acest test făcut are o precizie de 99,9%. Voi repeta testul mâine, așa sunt legile din România. Am vrut să demonstrez că mă duc în cel mai periculos loc și nu pățesc nimic.

Nu am pățit nimic. Am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de măsuri de bușire a economiei și de limitare a libertatilor. Am vrut să demonstrez că nu pățesc nimic.

Credeți că pe stadion, în sala de concerte, în mall, nu e aceeași problemă? Oamenii trebuie lăsați să se bucure de libertăți, nu de pușcărie, tiranie’, a declarat Viorel Cataramă la Antena 3.

Dr. Adina Alberts a postat, pe Facebook, informații despre starea de sănătate a soțului său și spunea, în urmă cu două zile că Viorel Cataramă se simte foarte bine, fără simptome de COVID-19.

„Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19.

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba’, a scris Adina Alberts pe Facebook.

La aflarea rezultatului testului, dr. Alberts a avut o primă reacție pentru VIVA!: „Mă bucur că rezultatul este negativ!”.

Astăzi, soția lui Viorel Cataramă a izbucnit pe Facebook, la aflarea măsurilor și a restricțiilor impuse de Starea de Alertă.

„Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității măștii în spațiul public a fost luată abia acum?

Atenție, ceea ce urmează nu este o pledoarie împotriva purtării măștilor în această perioadă. Din contra, părerea mea este clară, că este bine să le purtăm.

Sunt, însă, împotriva introducerii obligativității!

Dumneavoastră nu vă întrebați cum de am depășit perioada critică denumită Stare de urgență’ fără a fi obligați să purtăm măști.

Deși ar fi fost „mai normal’ să se insiste ATUNCI pe o asemenea măsură, s-a marșat pe cea a declarației pe propria răspundere, a cărei lipsă a fost amendată cel mai drastic din întreaga Europă.

Acum trebuie să ne fie măsurată temperatura, trebuie să păstrăm distanță față de ceilalți participanți la viața socială, fie că e vorba de transportul în comun, fie că e vorba de supermarketuri.

Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ.

Să nu mai vorbim de astmatici, persoane cu BPOC, cardiaci, copii care își smulg măștile de pe față în joacă…. Probabil că se dorește aplicarea unui nou șir de amenzi aberante! 😠

Nu e aiurea?! Stimați guvernanți, lăsați oamenii în pace să aleagă ei, unde, cum și când să poarte masca.

Ați uitat că acum 2 luni, spuneați că nu trebuie să purtăm măști, iar motivațiile de specialitate’ curgeau public, care mai de care mai competente’! În frunte cu OMS… care, între timp, a devenit cea mai ridicolă instituție de pe planetă.

Offf, Doamneee!”, a scris Adina Alberts astăzi, pe Facebook, opinii care i-au fost împărtășite de sute de persoane.

DISTRIBUIE PE: