Scrisoarea primita de familia Luizei Melencu.

Matusa Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a primit o scrisoare misterioasa.

Familia era informata ca atat Luiza, cat si Alexandra Macesanu sunt moarte.
Claudiu Melencu – tatal Luizei

Procurorii DIICOT incearca sa stabileasca acum cine a trimis scrisoarea.

„Scrie asa: Domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. N-am primit eu, a primit-o matusa mea, unchiul meu. Am sunat la 112.

Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea din cauza lor. Altceva nu pot sa va spun nimic. Astept sa vina DIICOT sa ia scrisoarea, aceasta proba.

Pana acum, n-am vorbit nimic. In ziua de 14 aprilie, la 11 jumatate, m-a sunat ea pe mine si mi-a spus asa: Vorbind in timpul asta cu ea, mi-a spus ca a ajuns la ocazie si a oprit ocazia.

Aceasta a fost ultima discutie. Eu simt ca traieste! Pe mine m-au indepartat sotia si cu socrul meu. Nu pot!”, a declarat Claudiu Melencu, tatal Luizei, pentru RomaniaTV.

Tatal Luizei sustine ca scrisoarea este trimisa de un complice al lui Gheorghe Dinca si ca este o proba importanta la dosar.
Gheorghe Dinca, in varsta de 66 de ani, este un presupus criminal in serie roman.

Barbatul din Caracal a ajuns in atentia publicului la sfarsitul lunii iulie 2019, dupa ce Alexandra Macesanu, o fata de 15 ani, a sunat la serviciul de urgenta 112 spunand ca a fost rapita si violata de Dinca, dupa ce a fost luata la ocazie de acesta.

In timpul anchetei a iesit la iveala faptul ca este suspectat de comiterea unei alte rapiri, iar autoritatile romane cerceteaza alte posibile crime.

Dinca ducea o viata in aparenta retrasa, traind separat de propria familie si practicand mecanica auto, taximetria neautorizata, precum si diverse munci necalificate ziliere.

S-a descoperit prin urma testelor ADN ca ramasitele arse de Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei. In urmatoarele zile se cerceteaza moartea Luizei, fata in varsta de 18 ani.

Gheorghe Dinca este suspectat cum ca ar face parte dintr-o banda de proxeneti si traficanti de persoane, el aparent ocupandu-se cu nelegiurile acestea de mai multa vreme.

sursa: kanald

DISTRIBUIE PE: