Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi: „Te ador! Regina!”

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi după ultima apariţie. Fiica cea mică a vedetei calcă pe urmele mamei sale şi face senzaţie la fiecare apariţie în public.

Sarah Dumitrescu a avut parte de o vacanţă de vis în Paris. Iar imaginile postate au creat isterie printre fani. Sarah Dumitrescu a fost luată cu asalt, mai ales de bărbaţi, pe reţelele de socializare. Imaginile au primit mii de apreciari, iar comentariile au fost copleşitoare.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi după ultima apariţie
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a primit un potop de complimente din partea fanilor. Dacă foarte mulţi s-au rezumat în a-i trimite inimioare, alţii şi-au luat inima în dinţi şi au postat comentarii.

„Te ador!„, „Super Regină” sau „Eşti superbă” au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”
Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

„Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei. Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

DISTRIBUIE PE: