Şapte femei decedate în accidentul din Ialomiţa şi şoferul microbuzului, înmormântaţi astazi. Slujba va fi ţinută de 50 de preoţi

Sunt clipe sfâşietoare după tragedia care a îndoliat ţara. Marţi vor fi conduse pe ultimul drum şapte dintre cele şapte femei decedate în accidentul din Sfântu Gheorghe, dar şi şoferul microbuzului cu care acestea călătoreau.

Va fi o slujbă cu 50 de preoţi. Luni a fost înmormântată prima victimă, Viorica Moise, care azi ar fi împlinit 50 de ani, iar apropiatii nu au vrut să o înmormânteze de ziua ei.

Zeci de coroane si lacrimi de durere în comuna Munteni-Buzau din Ialomiţa. Viorica Moise, una dintre cele 8 mame moarte în teribiul accident petrecut în weekend, a fost înmormântată.

Femeia a trecut prin patru operații chinuitoare și a învins de tot atâtea ori cancerul. Ea şi-a crescut singură cei doi băieţi, după ce soţul i-a murit în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Unul dintre baietii victimei era plecat în Anglia când a aflat vestea.

„Eram acasa în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Mi-mi venea să cred. E foarte dureros”, a declarat fiul femei la România TV.

O reactie dupa cumplitul accident a venit si din partea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

„As vrea asa fac cateva precizari foarte importante. A fost citit tahograful de către experiti si sa stiti ca acest sofer a respectat timpii de odihna. S-au facut verificari si in spate… Viteza la care s-a produs accidentul era de 58 km/h. Trebuie să vedem care sunt cauzele care au dus la accident. Nu timpii de odihna şi nu viteza au dus la acest tragic accident. Rămâne să vedem ce vor stabili procurorii”, a declarat ministrul Transporturilor.

Astăzi celelalte şapte femei vor fi conduse pe ultimul drum. Va fi o slujbă specială cu 50 de preoţi.

DISTRIBUIE PE: