SÂNZIANA BURUIANĂ A DEVENIT MĂMICĂ PENTRU A DOUA OARĂ. VEDETA A ÎNTÂMPINAT PROBLEME LA NAȘTERE

Veste mare în showbizul românesc! Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară și este cum nu se poate mai fericită. Blondina a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Antonia.

Sânziana Buruiană nu-și mai încape în piele de fericire! Blondina a născut în urmă cu puțin timp cel de-al doilea copil și este foarte bucuroasă.

Pentru spynews.ro, Sânzi a declarat că a avut ceva probleme la naștere, mai exact la operația de cezariană, pentru cp placenta era foarte coborâtă,

din cauza faptului că fetița ei cântărea, la naștere, 3 kilograme 700. Cu toate acestea, totul a decurs așa cum trebuia, în cele din urmă, iar Sânziana și-a strâns fetița în brațe.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”,a declarat Sânziana Buruiană.

Ce spunea Sânziana Buruiană, despre cea de-a doua sarcină

Blondina a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, cum a reacționat atunci când a aflat că este însărcinată, cum a primit soțul său ei vestea, dar și ce părere are micuța Iza despre faptul că urmează să fie surioară mai mare.

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior. M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat.

Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.)

prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

DISTRIBUIE PE: