Șah-mat pentru Kamara! Și-a luat adio de la Survivor 2024 după ce a fost la Cătălin Măruță și i-a provocat pe șefii de la Pro TV

În seara zilei de marți, 16 ianuarie 2024, telespectatorii au fost martorii debutului spectaculos al celui mai nou sezon al emisiunii Survivor All Stars, difuzat pe micile ecrane ale postului de televiziune Pro TV. Această ediție, denumită „Survivor All Stars 2024”, s-a bucurat de o audiență masivă, aducând în fața televizoarelor atât noi reguli, cât și cei mai motivați concurenți din sezoanele anterioare ale emisiunii.

Kamara a fost nevoit să privească evenimentul de acasă, fiind neinclus în echipa Faimoșilor. Motivul excluderii sale din competiție se pare că are rădăcini într-un episod tensionat petrecut pe platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, care a lăsat urme adânci în relația sa cu producătorii show-ului de la Pro TV.

Kamara a primit „interzis” la Survivor All Stars
În cadrul ediției din 19 aprilie 2023 a emisiunii lui Cătălin Măruță, Kamara a fost invitat, însă participarea sa nu a fost lipsită de incidente. Antipatia manifestată de artist față de luptătorul Cristian Mitrea a fost evidențiată în mod spectaculos. Cristi Mitrea, invitat special pentru a comenta evoluția concurenților din emisiune, a emis opinii despre prestația artistului în calitate de căpitan al echipei de fotbal Naționala Artiștilor.

Ce era inițial o discuție deschisă și liberă s-a transformat rapid într-un conflict aprins. Kamara, acuzat că nu poate tolera opiniile subiective ale celor din jur, a ripostat vehement, adresându-i cuvinte jignitoare lui Cristi Mitrea. Schimbul de replici acid a escaladat, ajungând să necesite intervenția lui Cătălin Măruță pentru a calma spiritele și a readuce atmosfera la normal.

„Vreau să citesc, apropo de oameni din viața lui Kamara. Este un băiat cu care joacă fotbal. «Ce căpitan este Kamara? Că dă doar la picioare. Și toată lumea îl ține de milă. Acolo unde zice el că joacă, toată lumea îl lasă în pace»”, a spus Cristi Mitrea.

„Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști?

Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine? Cătălin, eu sunt pașnic! Sunt pașnic!”, i-a spus Kamara lui Cristi Mitrea.

Șefii Pro TV l-au exclus imediat
Repercusiunile acestui incident par să fi fost resimțite în selecția pentru Survivor All Stars 2024, unde Kamara a fost omis din lista concurenților. Decizia aparent deliberată a producătorilor Pro TV demonstrează că neregulile din trecut pot influența prezentul și pot dicta direcția unui parcurs într-o competiție atât de intensă precum Survivor All Stars.

Kamara, deși a recunoscut că și-ar fi dorit să își testeze limitele pe Insula din Republica Dominicană și să se confrunte din nou cu foștii săi colegi și adversari, consideră că absența sa din competiție nu a fost o alegere personală, ci mai degrabă o consecință a hotărârilor luate de producători. Așadar, în ciuda regretelor sale pentru absența din competiție, artistul susține că în spatele excluderii sale se află un proces decizional extern.
„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg.

DISTRIBUIE PE: