S-a aflat! Mirabela Dauer, dupa 50 de ani de cariera: ”Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat”

Mirabela Dauer s-a făcut remarcată de-a lungul carierei sale în industria muzicală. Totuși, 50 de ani de activitate nu au fost suficienți pentru a obține o pensie cât de cât decentă. În ciuda acestui lucru, îndrăgita cântăreață se declară mulțumită. 

Mirabela Dauer a mărturisit în urmă cu ceva timp că încasează, lunar, o pensie de 760 lei, însă nu are niciun fel de regret.

“Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait”, a mărturisit Mirabela Dauer.

În același timp, vedeta a mai povestit că preferă să nu acorde o atenție atât de mare banilor primiți de la stat. Ea consideră că în România există foarte mule persoane care încasează pensii mult mai mici decât ea, iar dacă ei reușesc să trăiască așa, și ea poate.

”Lumea ne iubește așa cum suntem”

”Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie.

In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre”, spunea artista.

Ea susține de asemenea, că cel mai important lucru rămâne să avem un ”suflet frumos”, iar oamenii să ne aprecieze pentru ceea ce suntem.

”Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, a mai spus Mirabela Dauer.

DISTRIBUIE PE: