S-a aflat cât câştigă lunar un poliţist local! Mulţi vor fi invidioşi, te-ai gandit la aceasta suma?

S-a aflat care este salariul lunar al unui poliţist local. Suma va stârni invidia multora, remuneraţiile poliţiştilor fiind majorate în ultima vreme.

Un agent câştigă 4.497 de lei net. Aceasta este suma pe care o încasează agenţii de pe ultima treaptă ierarhică ce au studii superioare. Şefii pot ajunge chiar şi la 6.000 de lei, potrivit observatorulph.ro.

Cel mai mare salariu, de 10.640 lei brut, respectiv 6.227 lei, îl încasează directorul adjunct, urmat de şeful de serviciu (5.908 lei net) şi şeful de birou (5.595 lei). În ceea ce priveşte poliţiştii locali fără funcţii de conducere, salariile acestora sunt următoarele: 4.497 lei, net, pentru cei cu studii superioare, respectiv 2.683 lei net pentru cei cu studii medii.

Poliţiştii locali care lucrează noaptea mai primesc un spor de 25% din salariul de bază. Oamenii legii au şi alte beneficii pe care nu le au alţi angajaţi. Salariile poliţiştilor au crescut substanţial în ultimii ani. În noiembrie 2013 salariul minim pe care îl putea încasa un agent de poliţie era de numai 1.000 de lei

DISTRIBUIE PE: