Rona Hartner face cununia civilă și nunta la două zile distanță

Rona Hartner face cununia civilă. Rona Hartner a trecut prin momente de cumpănă în ultima perioadă, însă actrița a reușit să fie puternică și să treacă cu bine peste ele. Actrița se va căsători cu bărbatul iubit.

Rona Hartner face cununia civilă și nunta la două zile distanță

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și a trecut prin momente grele, însă a reușit să treacă cu bine peste această cumpănă. Actrița Rona Hartner, în vârstă de 43 de ani se va căsători cu DJ HMJ, pe numele său real, Herve Camilleri, iubitul francez care i-a fost alături în momentele cele mai grele din viață.

Rona Hartner se va căsători

Artista a oferit informații despre eveniment. Potrivit acesteia, importantul eveniment va avea loc în două părți. Cununia civilă va avea loc în Franța și cununia religioasă în România. Pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, va avea loc cununia civilă, la Centrul Cultural. Cei doi îndrăgostiți își vor uni destinele, chiar în fața mării. Artista a declarat că vor fi 100-150 de invitați, apoi se vor reloca în club, unde va avea loc o petrecere cu tradiții românești. Tot aici, artista își va lansa și albumul.

„Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”, a spus Rona Hartner.

Artista a declarat că motivul pentru care s-a îmbolnăvit a fost participarea la diferite emisiuni de televiziune. Rona a declarat că nu vrea să mai calce niciodată pragul vreunei emisiuni.

„După aceste show-uri m-am îmbolnăvit şi nu mai vreau să particip în emisiuni în care mă enervez, ies din emisiune pentru că nu-mi face bine. De la aceste emisiuni de televiziune mi s-a tras cancerul la colon”, a mai povestit Rona Hartner.

DISTRIBUIE PE: