Romeo Kulcsar, eroul din Satu Mare a ajuns la închisoare

Romeo Kulcsar, eroul din Satu Mare care și-a riscat viața pentru a salva o tânără din ghearele morții, a ajuns după gratii.

În urmă cu mai bine de un an, Romeo salva viața unei tinere bolnave de ciroza hepatică. Romeo și Anett fuseseră colegi în școală, însă aceștia nu au păstrat legătura.

Originar din Tășnad, Romeo Kulcsar, a plecat în Danemarca la muncă. După ceva timp, tânărul a auzit de povestea lui Anett Marcus.

Citeste si: Aşa arată Ramona din spate! Are 60 de ani! Cum arată când se întoarce cu faţa:

Pe data de 17 ianuarie 2018, după o operație de 8 ore, la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui!

”O știam din liceu. Am întrebat-o in oraș de ce e supărată mereu. Nu mi-a spus din prima, dar tot am insistat, până când mi-a spus. Eu m-am oferit.

Pentru că nu am făcut excese. Nici măcar nu am fumat vreodată. Și în urma analizelor s-a dovedit că sunt sănătos și apt pentru a dona”, a spus Romeo, în exclusivitate pentru PresaSM.

Ce face acum românul care a salvat viața unei fete

La începutul acestui an, presa din Satu Mare scria despre tânărul erou că a devenit autorul unui jaf armat din Zalău.

Împreună cu verișorul său din Constanța, a decis ca în amiaza mare să dea spargerea într-un magazin de bijuterii.

Se pare că tinerii erau înarmați. Unul dintre ei ar fi imobilizat-o pe vânzătoare. În timp ce celălalt ar fi furat mai multe bijuterii de valoare, inclusiv inele și ceasuri. Lovitura a fost comisă în doar câteva minute.

Cei doi s-ar fi ascuns în casa lui Romeo din Tărșnad de pe 19 martie, ziua comiterii jafului, până pe 29 martie, ziua în care poliția i-a prins. Aceștia au fost prinși in noaptea de 28 spre 29 martie, în timp ce voiau să fugă din țară.

Tinerii au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, iar instanța a decis ca aceștia să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. De curând, Romeo a postat prima poză după ispășirea pedepsei.

DISTRIBUIE PE: