Romanul si catelul care au uimt lumea. Romanul nostru este un erou adevarat pentru ca a sarit sa salveze cainele fara sa stea pe ganduri!

Un tânăr dintr-o comună clujeană a intrat în apa rece a Şomeşului Mic pentru a salva un câine de la înec, informează dejeanul.ro

Pescarii care au văzut câinele în apă au cerut ajutorul tânărului, care a coborât repede pe baraj şi a momit câinele până pe un zid din beton al barajului. Apoi, a purtat animalul în braţe până la mal. Imaginile au fost preluate de publicaţii precum Mashable sau Huffington Post şi au strâns peste un milion de vizualizări.

Citeste si:

Un baiat de 23 de ani din Satu Mare i-a donat o parte din ficat unei necunoscute

La doar 23 de ani, un român din Satu Mare a făcut un gest uriaș pentru o tânără necunoscută: i-a salvat viața donându-i o porțiune din ficatul său. relateaza simpaticul.eu

Romeo Nicolae Kulcsar este stabilit în Danemarca, dar când a venit în concediu în România și a aflat despre cazul unei fete de 24 de ani care suferea de ciroză hepatică nu a stat prea mult pe gânduri.

Annet Marcuș, tânăra de 24 de ani, se lupta cu boala autoimună de mai mult timp. Când a auzit că un fost coleg de liceu, de la o altă clasă, vrea să îi doneze o parte din ficat, tinerei nu i-a venit să creadă.

„Nici măcar când am fost programați pentru transplant nu i-a venit să creadă că am venit eu să îi dau ei ficat”, spune Romeo.

Pentru tânărul stabilit de patru ani în Danemarca, decizia nu a fost una grea și spune că a fost mai degrabă „un pas spre maturitate”.

„Când vrei să faci o faptă bună, pur și simplu o faci. Am venit anul trecut in concediu și am auzit de cazul lui Anett.

Apoi i-am zis ca ii dau eu, deși nu știam nici ce grupa de sânge am! Când e vorba sa salvezi o viața nu stai sa calculezi cât curaj ai.

Am dat declarație la notar că de buna voie și neforțat de nimeni fac gestul asta. Dacă eu eram in locul ei și mie mi-ar fi plăcut sa ma ajute cineva!”, a povestit tânărul, potrivit Libertatea.

Citeste articolul intreg aici

DISTRIBUIE PE: